Boligventilation

Med mekanisk ventilation skaber du, de bedste rammer for indeklima i boligen. Med høj varmegenvinding, sparer du på varmen samtidig med opnåelse af et godt indeklima.

Din familie fortjener det bedste…
Vores kunder oplever lang bedre indeklima efter et besøg af os, og det mærkes med det samme.

Et godt indeklima for din familie handler om sundhed og frisk luft for hele familien. Derfor får de fleste optimeret deres indeklima gennem et mekanisk ventilationsanlæg.

Mekanisk ventilation i parcelhuse er fugtstyret og dermed holdes fugtniveauet nede helt automatisk, uden det bemærkes. Mekanisk ventilation er derudover et lovkrav i alle nye huse i dag.

Herning Ventilation ApS projekterer og dimensionerer selv anlæg. Derved kan vi være rigtig konkurrencedygtige på priserne, samtidigt med er kvaliteten i top, idet at alle projekteringer bliver kvalitetstestet.

Vi rådgiver selvfølgelig altid, sådan at vi skaber den mest optimale løsning for netop jer.

Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på bedre indeklima!

Boligventilation kan leveres med integritet køl i ventilations anlægget, derved kan du om sommeren sikre et køligt indeklima.

Hos Herning Ventilation ApS kender vi alt til de problemer du kan have som boligejer, vi kan derfor sikre dig, at få udbedret dit indeklima problem med os som leverandør af løsningen.

Vi kan levere anlæg fra flere forskellige leverandører på markedet, sådan du for det mest optimale anlæg for jer.

Vi hjælper også selvbyggere med projektering og køb af materialer, sådan du er sikret et korrekt anlæg, selvom du selv monterer det.

Hvorfor boligventilation?

Vi udfører opgaver indenfor boligventilation for at skabe bedre indeklima i boligen, 

samtidig med større besparelser på varmeforbruget. 

Høj varmegenvindings effekt

Kontrolleret fugt niveau

Reduceret støv og insekt problemer

Undgå pollen i huset

Kunne du tænke dig at vide mere?

Har du brug for rådgivning om boligventilation, og kunne tænke dig at høre mere om fordelene som ventilation i din bolig vil kunne gøre jer?

Så står Herning Ventilation ApS altid klar til at rådgive jer, vi kommer gerne forbi jeres hjem til et uforpligtende møde.

Aksel har stor erfaring indenfor boligventilation igennem hans viden, vi har altid fokus på at leverer håndhærksmæssige korrekte løsninger som virker hver gang.

Ring på vores +45 71 74 77 35 og få en snak med Aksel om dit næste projekt
Bliv ringet op

Vi besvarer altid din kontakt til os indenfor 24 timer, vil du have hurtigere svar på din forespørgsel anbefales det at ringe til os.