Komfortventilation

Hos Herning Ventilation ApS har vi over 8 års erfaring med at etablere løsninger inden for professionel komfortventilation på kontorer, institutioner, laboratorier, skoler og hotteler.

Få mere ud af jeres interne ressourcer, med et bedre indeklima og kontrolleret Co2 niveau!
Vores kunder oplever lang bedre indeklima efter etablering af komfortventilation både med og uden aktiv køl, dette kan også aflæses på dine medarbejders effektiviter.

Et godt og sundt indeklima er ikke bare behageligt. Det gavner også medarbejdernes trivsel og sundhed og medvirker dermed til færre sygedage.

Et dårligt indeklima er ofte medvirkende årsag til hovedpine, træthed og koncentrations besvær. Så derfor kan et dårligt indeklima, også være dårligt for din forretning, hvis du overvejer at investere i komfortventilation. vil du gøre indeklimaet bedre, forbedrer medarbejdernes præstationsene som vil gøre jeres indtjening større.

Mekanisk komfortventilation sørger for en ensartet og behagelig temperatur og luft overalt i rummet. Og man får dermed det bedste indeklima for alle, der opholder sig i rummet. Dette vil menneskerne der opholder sig i rummene sætte stor pris på, også om sommeren når temperaturene stiger via sol indfang.

Et godt ventilationsanlæg er naturligvis støjsvag, derved kan vi sikre jer et indeklima uden gener fra støj.

Vi udfører både komfortventilation med variable luftmængde, og anlæg med konstant luftmængde efter forholdene.

Hvis man sammenlægger de besparelser ved at få varmegenvinding, og øget produktivitet hos medarbejderne, vil en investering i et ventilationsanlæg ofte blive en rigtig god investering for de fleste virksomheder.

Vi rådgiver selvfølgelig altid, sådan at vi skaber den mest optimale løsning for netop jer.

Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud på bedre indeklima!

Hvorfor komfortventilation?

Vi udfører opgaver indenfor komfortventilation for at skabe bedre indeklima i arealer, som oftest benyttes af mange mennesker som udleder Co2.

Høj varmegenvindings effekt

Kontrolleret C02 niveau

Øget medarbejder produktivitet

Køling for bedre rum temperatur

Kunne du tænke dig at vide mere?

Har du brug for rådgivning om komfortventilation, og kunne tænke dig at høre mere om fordelene som komfortventilation vil kunne gøre jer?

Så står Herning Ventilation ApS altid klar til at rådgive jer, vi kommer gerne forbi jeres virksomhed til et uforpligtende møde.

Aksel har stor erfaring indenfor komfortventilation igennem hans viden, vi har altid fokus på at leverer håndhærksmæssige korrekte løsninger som virker hver gang.

Ring på vores +45 71 74 77 35 og få en snak med Aksel om dit næste projekt
Bliv ringet op

Vi besvarer altid din kontakt til os indenfor 24 timer, vil du have hurtigere svar på din forespørgsel anbefales det at ringe til os.