Få styring af hjemmets ventilation og varmepumpe direkte fra mobiltelefonen

– Nem at tilslutte, nem at bruge

– Et godt og hurtigt overblik

 

Bestil en Wifi eller Lan gateway direkte ved os, vi leverer, monterer og hjælper dig godt igang med dit nye ventilations anlæg.
 

Nilan har udviklet en ny APP med smarte funktioner, hvor brugeren kan styre hjemmets ventilation og varmepumpe direkte fra mobiltelefonen.

APP’en er intuitiv, nem og sikker at bruge, og giver brugeren mulighed for f.eks. indstilling af rumtemperatur. Flere ventilationsanlæg kan tilsluttes samme APP, så der er kontrol over indeklimaet i f.eks. både hjemmet og sommerhuset.

Nem at tilslutte, nem at bruge
Når ventilationsanlægget er koblet på internettet via en Nilan gateway, kan anlægget fjernstyres ved hjælp af Nilan Bruger APP, som kan downloades gratis til mobiltelefonen. APP’en kan hentes på både App Store og Google Play. Gatewayen forbindes til aggregatets Modbus med et LAN stik og forbindes til brugerens internet router via en LAN eller WiFi forbindelse, så der skabes en sikker cloudforbindelse mellem anlæg og smartphone.

Et godt og hurtigt overblik
APP´en giver mulighed for at følge anlæggets drift og tilpasse brugerindstillinger på ventilationsanlægget, som f.eks. ønsket rumtemperatur, ønsket ventilationstrin samt fugtstyring. En vigtig funktion er, at man på APP´en kan se hvor mange dage, der er til næste filterskift, og at der genereres en notifikation i tilfælde af en alarm, f.eks. når det er tid til udskiftning af filtre.

Markedets måske bedste pris

1600,- inkl. montage og opsætning

1200,- monterer selv

Bestil din Gateway

Kontakt oplysninger
Pris
Bliv ringet op

Vi besvarer altid din kontakt til os indenfor 24 timer, vil du have hurtigere svar på din forespørgsel anbefales det at ringe til os.