Bag ved Herning ventilation ApS

Herning Ventilation ApS blev etableret i 2016, og drives af Aksel Thomsen. Aksel Thomsen startede Herning Ventilation ApS ud fra en idé om at yder bedre service, og særdeles højt fagligt håndværks løsninger til konkurrencedygtige priser.

Hvad laver vi ?

Ventilation

Vi udfører ventilation indenfor alle grene af branchen.

Service opgaver

Vi udføre service på ventilationsanlæg, og fejlfinding.

Projektering af opgaver

Vi udfører projekteringer af egne projekter, i sammenråd med ingeniører. 

Om Herning Ventilation ApS

Herning Ventilation ApS startede først i 2016 under navnet AT-Rørteknik, hvor Aksel Thomsen startede enkeltmandsvirksomheden. Efter stor udvikling virksomheden blev det omdannet til et Anpartselskab.

Efter blev beslutningen lagt på at forretnings område skulle kun forsætte som en ventilationsforrening da virksomheden kun ville yde den ydelse som de satte størst fokus på.

Derved blev navnskiftet fra AT-Rørteknik ApS til Herning Ventilation ApS fortaget i 1/2-2019, for at understrege at vi kun ville forsætte som en aktør på ventilations område.

Virksomheden bygger på stærke samarbejderspartnere som vi hjælper med at løfte deres opgaver, til et færdigt byggeri. Vi arbejder også stadig for private med hjælp med deres indeklima problemer, med service i top.

Kun det bedste til kunder

9

Energirigtigt ventilation

Vi bruger kun de mest energirigtige løsninger, der findes på markedet. Derved kan vi dokumentere anlæggets fremtidig energiforbrug.

9

Service med et smil

Vores montører møder altid vores kunder med et smil på læben, vi ved hvor vigtig din tillid for vores arbejde er. Vores montører yder altid det bedste, om så opgaven skulle være besværlig. 

9

Høj kvalitet på produkter

Hos Herning Ventilation ApS bruger vi kun komponenter fra anerkendte producenter på markedet, som sikrer vi kan yde en god garanti periode på produkterne.

Års erfaring i branchen

Færdiggjorte opgaver for private & erhverv

Montører

Kontoret

Kontakt os gerne

Platanvej 18A, 7400 Herning